Arusha te bute (1)

Arka Kursimi (17)

Ide dhuratash (27)

Ora (3)

Lente (19)

Varese dhe byzylyke (8)

Make Up (12)

Kostume per te rritur (56)

Kostume per femije (145)

Te ndryshme per tavolina (9)

Te ndryshme per party (38)

Gota per tavolina (6)

Gota per party (6)

Lodra per djem (71)

Lodra per vajza (49)

Peceta per party (7)

Pjata per party (16)

Peceta per tavolina (7)

Pjata per tavolina (16)

Corape, Doreza, Kapele & Kepuce (74)

Rreth dhe kurora (41)

Syze (21)

Mustaqe (17)

Arme (38)

Aksesore (218)

Lindje (17)

Sapune (50)

Paruke (66)

Dekore Viti ri & Krishtlindje (13)

Qirinje (11)

Dekore per pemen (26)

Peme Viti Ri (4)

Kostume Viti i Ri (16)

Myler (Tullumbace me figura) (5)

Mylar (Tullumbace me forma) (3)

Latex (Tullumbace Gome) (6)

Lojëra për të rritur (19)

Aksesorë për party (67)

Tullumbaca (14)

Lodra per femije (100)

Krishlindje & Viti ri (75)

Maska (41)

Kostume (202)

Dekore per tavolina (38)

Multi Party Shop...

Mirësevini në dyqanin tonë

E vetmja gjë qe na mungon për një moment të pa harrueshëm dhe kujtime te pa harruara jeni ju. Shërbim perfekt është prioriteti ynë.

delivery

Transporti brenda 24h

Porosit nga cdo vend i Shqipërisë vetëm me një klikim.

quality

Kualiteti maksimal

Cdo produkt i joni ka kualitetin maksimal sipas standarteve eruopiane te produkteve.

cash-on-delivery

Paguaj në dorëzim

Pagesa e cdo produkti që porositet bëhet në momentin e marrjes.

Publikime

Live në...