Multi Party Shop Dyqan qe ofron nje game te larmishme produktesh per festa , lojra , kostume karnevalesh dhe lojra +18

Ne ofrojme dekore eventi .

Keni nje rast te vecante per te festuar me miqte tuaj ose deshironi te zbukuroni shtepine ose biznesin tuaj me dekore festive atehere je ne vendi e duhur. Kontaktoni tani me ne .

Kostumet.

Ne festat tuaja me tema dhe personazhe te ndryshme filmash nga te me te rinjte disponojm te gjitha kostumet dhe aksesoret qe ju te jeni me tematiken e duhur.

Shesim produkte per femije e te rritur.

Tek ne do te gjeni nje pafundesi lojrash per femije per cdo moshe gjithashtu dhe per te rritur lojra +18

Jeni 24/7 te mirseardhur në Multi Party Shop