PYETJE INFORMATIVE

PYETJE TË SHPESHTA

Qualiteti i cdo produkti tonë është maximal sipas standarteve europiane të produkteve dhe cdo produktë qe demostrohet në katalogun tonë janë të njëjta me ato që ju dërgohen klientëve.

Cdo blerje që behet online ose në dyqanet tona fizike jan të shoqëruara me faturat prkatëse me barkod.

Për të bërë kthimin e një produkti të dëmtuar gjatë trasnportit duhet të shkoni në dyqanin fizik ose të na kontaktoni në telefon për të na informuar për problemin.
Transporti mbulon tr gjithë zonat brënda territorit të Shqipërise.
Jo nuk jemi vetëm online disponojmë dy fyqane fizike njëri ndodhet tak sheshi Taulantia ne Vollga Durres pranë Hotel Arvi ndersa dyqani tjetër ndodhet pranë qëndrës tegtare Galaktik Durres
Shqyrtime së fundi