INFORMACION PËR BLERJE

Me kusht që artikulli juaj i porositur të jetë në magazinë, zakonisht do të duhen 2 ditë pune për t’ju dorëzuar porosinë tuaj pasi të jetë përpunuar dhe pagesa të jetë marrë dhe pastruar.
Aktualisht, ne nuk dërgojmë në adresa jashtë Shqiperisë.
Dorëzimi i të gjitha porosive aktualisht është 300 lekë.

Siguria & Privatësia

Multipartyshop është i përkushtuar të sigurojë sigurinë e informacionit tuaj gjatë gjithë përvojës së blerjes. Ne ruajmë informacionin tuaj duke përdorur protokollet Secure Socket Layer (SSL), standardet më të pranuara të enkriptimit të Internetit, për t’ju ofruar përvojën më të sigurt dhe më të sigurt të blerjeve të mundshme. Kjo teknologji mbron informacionin tuaj privat duke enkriptuar informacionin tuaj delikat ndërsa ato transferohen nga serveri i kompjuterit tuaj te i yni. Ndërsa lundroni në sajt, mund të merrni mesazhe paralajmëruese sigurie, në varësi të cilësimeve të shfletuesit tuaj. Këto mesazhe thjesht ju bëjnë të ditur se po hyni ose po dilni nga një zonë e sigurt.
Multipartyshop është shumë krenar që ofron një përvojë të sigurt dhe të sigurt blerjeje në internet. Ne gjithashtu respektojmë privatësinë tuaj dhe jemi të përkushtuar ta mbrojmë atë. Ja se si HP përdor informacionin brenda profilit tuaj: Adresa: Ne përdorim adresën tuaj për t’ju dorëzuar produktet që keni porositur. Shërbimet tona të dërgesës nuk mbulojnë P.O. Adresa e kutisë. Ju lutemi jepni vetëm një adresë fizike të transportit. Orari i dorëzimit është nga ora 09:00 deri në orën 18:00 (nga e hëna në të shtunë, pa përfshirë festat publike). Çdo ndryshim në adresën e transportit dhe faturimit nuk është i mundur pasi të jetë marrë porosia. Adresa e E-mail: Ne përdorim adresën tuaj të e-mail për t’ju dërguar konfirmimin e porosisë tuaj dhe konfirmimin e dërgesës dhe për t’ju identifikuar (së bashku me fjalëkalimin tuaj). Numrat e telefonit: Ne i mbajmë në dosje numrat tuaj të telefonit për t’ju njoftuar në rast problemi me porosinë tuaj. Numrat e kartës së kreditit përdoren vetëm për përpunimin e pagesave dhe mbrojtjen nga mashtrimet dhe nuk mbahen për qëllime të tjera.

A faucibus leo auctor scelerisque sit torquent non ligula maecenas a suspendisse fermentum habitant aliquet consectetur mi ad nisl himenaeos elementum lobortis ornare ac adipiscing leo condimentum consectetur nibh laoreet.

Dictum a elit ridiculus odio montes.

1. Klikoni mbi artikullin që dëshironi të porositni më pas zgjidhni sasinë dhe klikoni “Shto në Shportë”.

2. Klikoni në karrocën e blerjeve për të parë artikujt në shportën tuaj. Klikoni “Shiko dhe modifiko shportën” për të bërë ndryshime në porosinë tuaj.

3. Futni kodin postar dhe klikoni “Kontrollo”. Klikoni “Ndrysho” nëse dëshironi të ndryshoni Kodin Postar. Klikoni “Vazhdo në blerje” për të bërë porosinë tuaj.

4. Plotësoni emrin, numrin e telefonit dhe adresën tuaj. Për klientët e regjistruar, ju lutemi identifikohuni për të vazhduar. Për të përdorur një adresë tjetër për dërgesë, klikoni “Adresa e re” dhe më pas plotësoni një adresë tjetër dërgese. Për klientët e rinj, ju lutemi shënoni “Krijo llogari” dhe plotësoni fjalëkalimin.

5. Zgjidhni mënyrën tuaj të preferuar të pagesës, shënoni kutinë “Kam lexuar dhe pranuar Kushtet dhe Kushtet dhe Politikën e Privatësisë” dhe kliko “Vendos Porosi” për të përfunduar procesin e pagesës.
Artikujt në listë mbeten në shportën tuaj dhe do të jenë të disponueshëm deri në skadimin e seancës. Në rast se jeni joaktiv dhe nuk jeni në gjendje të përfundoni transaksionin, do t’ju kërkohet të identifikoheni përsëri.