• previous Ktheu pas
  • home Kryefaqa

  Multi Party Shop Event

  Kerkoni per dekor per  festen e ditelindjes , fejeses , pervjetorin  ather eja ne Multi Party Shop dhe krijoim se bashku eventin ten te endrave.

  Sherbimi i dekorit te eventeve perfshin vetem qytetin e Durresit

  Na ndiqni dhe ne:
  Telefono tani per te rezervuar :
  Komuniko me suportin ne chat:

  Multi Party Shop Event

  Kerkoni per dekor per  festen e ditelindjes , fejeses , pervjetorin  ather eja ne Multi Party Shop dhe krijoim se bashku eventin ten te endrave.

  Sherbimi i dekorit te eventeve perfshin vetem qytetin e Durresit

  Na ndiqni dhe ne:
  Telefono tani per te rezervuar :
  Komuniko me suportin ne chat: